Site Loader

Hey! Sunt Ady Vioreanu, impreuna cu sotia mea Alexandra Vioreanu realizam fotografii si filme de evenimente.

La fel ca fotografia de nuntă, filmele noastre de nuntă sunt povești simple care spun povestea nunții tale. Folosind cea mai recentă și cea mai bună tehnologie disponibilă, filmele noastre de nuntă sunt personalizate pentru ziua ta cea mare și completează perfect fotografiile de nuntă. Fiecare fotografie si film de nuntă este adaptat poveștii tale.

Am inceput sa realizam fotografii si filme de evenimente ( nunta, botez, banchet , articole publicitare) din 2017 și de atunci am creat multe povești de dragoste unice în intreaga tara. Suntem pasionați, muncitori și o echipă incredibil de motivată; iubim nuntile și abia așteptăm să fim parte din ale tale!

Un lucru pe care l-am învățat din fotografiile si filmarile de nunți de-a lungul anilor este că orice se poate întâmpla. Există o mulțime de situații și provocări neplanificate pe care trebuie să le depășim pentru a crea imagini frumoase pentru cuplurile noastre. Nu fotografiem si filmăm întotdeauna în locații fantastice cu artificii, uneori lucrăm în săli de banchet simple și săli neîmpodobite. Așa că este foarte corect să spunem că obținerea de imagini uluitoare nu depinde niciodată de locația exotică sau de decorațiunile grandioase. Totul ține de perspectiva ta și de frumusețea pe care alegi să o vezi chiar și în obișnuit.

Nu vrem ca publicul nostru sau alți fotografi aspiranți să creadă că situația este întotdeauna perfectă pentru noi. Lucrurile merg adesea prost, dar ceea ce facem diferit este să ne adaptăm rapid și să ne schimbăm planul de joc. Așa că am decis să facem câteva imagini făcute în ultimele luni, să vă ducem în culise și să vorbim despre cum și ce am făcut pentru a obține rezultatul final. Sperăm că vă ajută să înțelegeți că nu este întotdeauna vorba despre decorul ideal, ci despre încercarea de a crea ceva incredibil cu orice aveți.